λιγα λογια για εμας

Το Il Forno Pizza & Pasta χαρακτηρίζεται από τη διάθεση να κάνει το ποιοτικό φαγητό διαθέσιμο σε όλους, να ξαναφέρει πίσω μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε κάθε τραπέζι, να σερβίρει καλομαγειρεμένα και με μεράκι πιάτα με προσεκτικά διαλεγμένα προϊόντα σε τιμές προσιτές για όλους.

Η Trattoria προσφέρει τις πιο κλασσικές ιταλικές μακαρονάδες. Η πιτσαρία διαθέτει δύο είδη τεχνοτροπίες δημιουργίας της πίτσας, δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ της λεπτής και τραγανής ρωμαϊκής ή της ναπολιτάνικης ζύμης με το πιο αφράτο ΄΄ύφος΄΄. Πολλά διαφορετικά ραντεβού δίνονται εδώ, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 11:00 έως τις 22:00, για φαγητό, ποτό, γνωριμίες!

Προτεραιοτητα μας η κορυφαια εξυπηρετηση για καθε πελατη

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στις πλάτες μας, είμαστε σε σημείο πλέον να γνωρίζουμε πώς να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας, με δοκιμασμένες και αληθινές αρχές εξυπηρέτησης. Αντί να ακολουθούμε το ρεύμα, το ορίζουμε! Δημιουργούμε φαγητό το οποίο είμαστε περήφανοι να σερβίρουμε και να το παραδώσουμε γρήγορα, με χαμόγελο!

ΧΑΜΟΓΕΛΟ… Όπου κι αν μας αναζητήσετε, διαβεβαιώνουμε πως κάθε γεύμα το οποίο απολαμβάνουν οι πελάτες μας, είναι γευστικότατο και μοναδικό!

μοναδικη Pizza - μοναδικα Ζυμαρικα

Δεν φτιάχνουμε απλά Pizza & Μακαρόνια, "φτιάχνουμε" την καθημερινότητα των ανθρώπων!

Το Il Forno Pizza & Pasta δημιουργήθηκε με την πεποίθηση ότι κάθε Pizza και κάθε Μακαρονάδα πρέπει να είναι μοναδικές. Και με αυτή την πεποίθηση πορευόμαστε με ότι και αν κάνουμε!

Η Ιστορία μας

Il Forno Pizza & Pasta - Ξεκίνημα

Το πρώτο μας κατάστημα ανοίγει στην Θεσσαλονίκη

Επέκταση

Μεγαλώνουμε το κατάστημά μας! Η αγάπη του κόσμου ήταν το κίνητρό μας

2ο κατάστημα - Σαντορίνη

Ανοίγουμε το 2ο μας κατάστημα!

Μοναδική Pizza - Μοναδικά Ζυμαρικά

Με αυτή την πεποίθηση πορευόμαστε με ότι και αν κάνουμε!